Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Морган Шнайдерлин опита да разсее слуховете, че вратарят на тима Давид де Хеа все още мисли за трансфер в Реал Мадрид.

През лятото именно около испанския страж се разигра една от големите драми, като Юнайтед и Реал бяха на път да направят сделка, която щеше да прати Кейлор Навас и известна сума пари към „Олд Трафорд“. Забавяне на необходимите документи обаче доведе до пропадането на споразумението, а в следващите седмици двете страни си прехвърляха вината.

Естествено цялата шумотевица накара част от феновете на манчестърци да се усъмнят в лоялността на Де Хеа. Дотук обаче той не им дава поводи за това с изявите си, а и Шнайдерлин застана твърдо зад него. „Давид е много важна част от състава ни“, каза френският национал. „Ние сме много щастливи да го имаме тук и сме доволни, че не си тръгна през лятото. Той е напълно отдаден на нашия футболен клуб.“

„Когато имаш такъв играч на вратата, е добре за теб, защото знаеш, че няма да допуснеш толкова много голове“, добави Шнайдерлин.