Рекордното попълнение на Манчестър Юнайтед Пол Погба заяви, че в момента нежния пол не го вълнува, защото е много концентриран върху изявите си на терена.

През лятото халфът на „червените дяволи“ стана най-скъпият футболист в историята, след като Ювентус го продаде за 89 милиона паунда (105 милиона евро). Още докато носеше екипа на „червените дяволи“ като юноша, Погба беше сочен за един от най-обещаващите таланти в световния футбол. По думите на самия французин причината за това е, че избягва изкушенията извън терена и разчита на помощта на своето семейство.

„Моето семейство винаги ми помага. Хората около мен ме тласкат, за да бъда най-добрият. Говоря за моите майка и татко“, каза 23-годишният Погба. „Моят баща също е бил футболист, а после и треньор. Никога не сме били много богати. Израснах в един апартамент с братята и братовчедите ми. С моите братя деляхме едно легло. Никога не ни е било лесно, затова винаги съм искал да постигна нещо, за да променя живота си.“

„Наистина не бях особено заинтересован от момичетата. Мислех само за футбол. Наслаждавах се на играта през цялото време. В апартамента се разделяхме на отбори по петима и играехме през цялото време. Всичко опираше само до футбола. Винаги съм искал да стана професионален играч. Това беше целта ми. Не исках да бъда нищо друго“, завърши Погба.