Манчестър Юнайтед може да върне доверието на феновете само с победи, категоричен е полузащитникът на английския тим Майкъл Карик. 

Както е известно, миналата седмица "червените дяволи" отпаднаха от Шампионската лига след поражение срещу Волфсбург, а през уикенда загубиха и от Борнемут. Всичко това предизвика хаос, който според Карик може да бъде преодолян само с победи.

"Това става само с печелене на мачове. Трябва отново да влезем в серия от победи, но за да бъде възможна тя, трябва да работим много през настоящата седмица. Важно е да бъдем концентрирани и да мислим единствено и само за мачовете. Изминалите дни бяха разочароващи, защото отпаднахме и от Шампионската лига, а в мача срещу Борнемут искахме да се докажем", каза халфът на Юнайтед.

"Мога да дам различни причини за случилото се, но в крайна сметка резултатите говорят сами за себе си. Не бива да падаме духом, а да си повярваме и да се поправим. Не искам да търся извинение в неща, които не са свързани с играта на терена, но имахме и много контузени футболисти. Но ние все пак сме отбор и би трябвало да се справяме с подобни ситуации", добави Карик./БТА


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS