Опорният полузащитник на Манчестър Юнайтед Андер Ерера беше щастлив от първия си двубой за тима през новия сезон, който бе снощи при победата над Брюж с 4:0 в плейофния реванш от Шампионската лига.

Испанецът се представи повече от добре в сблъсъка с белгийците, като вкара единия от головете и подаде за друг. Особено силни бяха изявите му след почивката, когато Ерера бе преместен в по-предни позиции, където пое функциите на плеймейкър.

„Времето ще покаже дали това е била голяма вечер за мен. Ако мениджърът иска от мен да играя, ще го сторя. Ако поиска да изчакам момента си, пак ще го направя“, каза бившият ас на Атлетик Билбао.

„Аз съм реалист, винаги подхождам така към ситуацията. Отборен играч съм и не мисля за себе си, колективът винаги е на първо място. Не съм егоист. Ще играя там, където мениджърът нареди.“

„Ако иска да бъда опорен халф, ще бъда такъв. Миналият сезон играх повече на тази позиция, отколкото като „десетка“. Ако ще бъда плеймейкър, то ще искам да помагам на отбора си като бележа или давам асистенции“, добави Ерера.

Включете се в новия Viber публичен чат на Gong.bg - следете коментарите под новините на журналистите в Гонг!