Асистентът в треньорския щаб на Манчестър Юнайтед Майк Фелън не планира да остава в щаба на Оле Гунар Солскяр и през следващия сезон. През декември норвежецът бе назначен за временен наставник на отбора и помощниците Майкъл Карик и Киърън Маккена останаха в щаба му, а към него се присъедини и Филън, поканен по инициатива на сър Алекс Фъргюсън.

Фелън през цялото време е приемал връщането си в Юнайтед като краткосрочна командировка, докато Солскяр не криеше амбициите си да остане за постоянно на "Олд Трафорд" и в крайна сметка получи тригодишен договор. 56-годишният Филън в същото време не иска да остава, тъй като си има работа, на която държи - той е спортен директор на австралийския клуб Сентръл Коуст Маринърс.

Според Daily Mirror, в близките дни Карик и Маккена ще сключат нови контракти с Юнайтед, а Фелън планира да се върне в Австралия. Той е готов да остане на "Олд Трафорд", само ако заема същата длъжност като в Сидни. Специалистът е уверен, че притежава достатъчно знания, опит и връзки, за да бъде спортен или технически директор на Манчестър Юнайтед. /БГНЕС