Димитър Бербатов даде откровена оценка на трансферния прозорец в бившия му клуб Манчестър Юнайтед. Бившият български национал не е очарован от направените сделки в тима от „Олд Трафорд”, особено след напускането на Ромелу Лукаку в посока Интер.

До този момент „червените дяволи” са привлекли едва трима играч. Даниел Джеймс, Аарън Уан-Бисака и Хари Магуайър, като последният от тях се превърна в най-скъпия защитник в света.

„Мисля, че Юнайтед се нуждаеше от още едно ново попълнение, особено след продажбата на Лукаку. Клубовете обаче не трябва да правят панически покупки, те трябва да приличат играчи, които са набелязали отдавна”, коментира Бербатов.

„Съжалявам, че Лукаку напусна. Той бе несправедливо критикуван от медии и фенове.  Разбирам го, защо искаше да напусне. Всички сме хора и не е никак забавно след мач да прочетеш в социалните мрежи и в пресата, че си болен. Даваш най-доброто от себе си на тренировка и на терена, но в крайна сметка нещата не сработват и си казваш: „Ок, ще се пробвам някъде другаде”. Някои играчи получават повече кредит на доверие от други”, каза още Бербатов.