Легендата на Манчетър Юнайтед Пол Скоулс „подгря“ предстоящата си визита у нас със специално видео обръщение. Той няма търпение да се срещне на живо с почитателите на „червените дяволи“, които ще зарадва с дискусия и възможност за автографи.

Събитието ще се състои на 29 март от 16 часа в спортна зала "Васил Левски" във Велико Търново и е по покана на официалния фен клуб на Манчестър Юнайтед в България и ще включва разнообразни мероприятия.

В прикаченото видео Скоулс поздравява българските фенове на Манчестър Юнайтед и обявява, че няма търпение за голямото събитие в края на месец март. 

Пол Скоулс

източник: Гонг

Пол Скоулс има зад гърба си 718 мача за „червените дяволи" с реализирани 150 гола. Шампион на Англия е 13 пъти и има общо 19 купи с отбора, два пъти е световен клубен шампион, носител и на Междуконтиненталната купа. Изиграл е 66 мача с 14 гола за националния отбор. Това е второто му гостуване в България след 2017-та, когато бе част от звездната селекция на Димитър Бербатов. Повече за събитието в официалната фейсбук страница. Билети може да купите тук.