Кандидатът за президент на Българският футболен съюз Димитър Бербатов и екипът му, тръгват на нова обиколка из България. Те ще се срещат с футболните клубове от всички краища на страната преди Конгреса на централата, който трябва да се проведе на 15 март.  

Първите градове, които Бербатов ще посети са Видим, Монтана и Враца.

„Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов и неговият екип стартират нова обиколка на България за публични срещи с футболните клубове във всички краища на страната. Бербатов и екипът му не спират да показват уважението си към най-важните хора - хората, които изграждат българския футбол. Заедно с тях ще бъде обсъдено актуалното състояние и най-големите проблеми и предизвикателства за клубовете, както и предложенията за решения и ключови точки от стратегията за развитие на българския футбол.

Срещите с клубовете по региони стартират на 1 февруари. Както винаги, екипът залага на пълна прозрачност и ще бъдете информирани предварително за програмата по дни и градове.

На 1 февруари ще се проведе среща във Видин.На 2 февруари са предвидени срещи в два града - Монтана и Враца”, написаха от екипа на Димитър Бербатов.