Джен Руфо, бивша лидерка на мажоретките на баскетболния тим Бруклин Нетс от НБА, призна, че е интимни взаимоотношения с няколко от играчите. Без да споменава имена, тя добави, че е опознала под чаршафите играчи от основния състав, а не резерви.

Джен изкара като мажоретка в Нетс от 2011 до 2015 г., като се сближили във всяко едно отношение с доста от баскетболистите през този период. Пред „Шоуто на Дани и Лео“, Руфо откровено разказа докъде е стигала нейната близост с играчите.

ОЩЕ СНИМКИ НА ПЕРФЕКТНОТО ТЯЛО НА ДЖЕН ВИЖТЕ ТУК!

Запитана дали клубът позволява интимни връзки между мажоретки и играчи, тя отвърнан, че на близките контакти НБА гледа с неодобрение.

„Не е [разрешено]“, започна тя, като добави, че в договора й на побратимяването с играчите, „или както там го наричат“, въобще не се гледа с добро око.

„Така че технически не казват, че не е позволено. Не мисля, че играчите имат същото правило в договорите си. Те могат да правят каквото си искат”, отбеляза още Джен.

„Така че, докато танцувах за тях, аз просто го правих. Те (шефовете) не обичат да го правим, защото смятат, че това отнемало нещо от нашия талант, или нещо такова. Аз не съм съгласна с това. Смятам, че мога да бъда талантлива и секси, и не мисля, че това ми отнема каквото и да било. Просто го направих така или иначе. И то не с играчите от резервната скамейка“.

След като напусна отбора през януари 2015 г., Джен Руфо стана личен треньор.