Манчестър Юнайтед се раздели с Дейвид Мойс в търсене на по-добри съдбини, но опитите за постигане на по-добро бъдеще не спират до тук. „Червените дяволи” следят доста от близо положението с нападателя на Барселона Лионел Меси, а според http://bleacherreport.com, е много вероятно да се стигне до подобен траснфер.

Както е известно, четорикртаният носистел на „Златната топка” не се намира в най-добрата си форма, а това неминуемо дава отражение върху изявите на каталунците, които записват една от най-слабите си кампании през този сезон.

Много от мненията клонят в насока на това, че аржентинецът се „пести” заради идното Световно първенство в Бразилия, но според други, предстоящият грандиозен форум в Бразилия няма общо.

От друга страна, преди дни се появиха слухове, че другият манчестърски тим – Сити - също се навърта около Меси и е готов да предложи за техничаря космическите 250 милиона паунда. Освен товa, и Пари Сен Жермен също има апетити към футболиста, като при всички случаи „гражданите” и парижани са доста по-силни във финансово отношение.