Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал има нова трансферна цел, предава Mirror. Според изданието специалистът се е насочил към бранителя Пепе, за когото преди ден се появиха слухове, че няма да продължи да се състезава в Реал Мадрид.

Ван Гаал е прибегнал до този ход, след като стана ясно, че Серхио Рамос, който силно желаеше в състава си, е постигнал договореност с Кралския клуб и ще продължи да брани цветовете му.

Същевременно контрактът на Пепе с „белия балет“ изтича през 2016 година, което означава, че от януари 2017 година футболистът може да води свободно преговори. Запознати обаче разкриват, че в Юнайтед кроят други планове. На „Олд Трафорд“ имали желание да намесят Пепе в преговорите за вратаря Давид де Хеа, който Реал напористо се опитва да привлече от няколко месеца насам. „Червените дяволи“ искат по този начин да си осигурят услугите на португалския защитник по-рано.

От друга страна, в Испания отбелязват, че Пепе минава за един от любимците на феновете на „лос бланкос“. Макар и така, близки до новия наставник на Реал Рафаел Бенитес, споделят, че той не влиза в плановете му.