Вратарят на Тотнъм Уго Лорис намекна, че през лятото наистина е желаел да премине в Манчестър Юнайтед, ала в същото време се чувства щастлив в настоящия си клуб.

Френският вестник „Екип“ разкри новината за интереса на „червените дяволи“ към стража, за когото бяха пратени няколко оферти. Те бяха инспирирани от предполагаемата раздяла с Давид Де Хеа, който обаче остана при „червените дяволи“ след невероятна драма в последните минути на трансферния пазар.

През август интересът на Юнайтед към Лорис намаля, тъй като най-титулованият английски тим влезе в преговори с Реал Мадрид, откъдето изразиха готовност да пратят Кейлор Навас, за да вземат Де Хеа. Също така се говори, че мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино категорично се е противопоставил на продажбата на Лорис.

„Много неща се казаха и изписаха. Имаше развитие, но после желаният трансфер така и не се случи“, коментира самият футболист.

„Изпитвам силна привързаност към Тотнъм. Тук ме уважават. Имам много добри взаимоотношения с треньорския щаб и съм готов да покажа най-доброто“, добави Лорис.