Вратарят на Манчестър Юнайтед Виктор Валдес е получил оферта да се завърне в испанския шампионат. Бившият страж на Барселона е имал предложение да подсили Валенсия от това лято, пише вестник "Дейли Мейл". 

Испанецът обаче категорично отхвърлил възможността пак да играе в родината си, поне на този етап. Той има още година от договора си с "червените дяволи" и ще се стреми не само да го изпълни, но и да си извоюва нов. 

Към момента Валдес е твърда резерва на сънародника си Давид де Хеа. Испанският национал обаче иска да се завърне в родината си и да подсили Реал Мадрид, който има сериозен интерес към него. 

Ако това се случи, както се очаква, Валдес ще получи титулярното място на "Олд Трафорд". Самият той вече е признал за офертата от Валенсия и отхвърлянето ѝ пред мениджъра Луис ван Гаал и е добавил, че иска да му се отплати за доверието и да остане в тима. 

Вратарят беше привлечен като свободен агент в края на миналата година. Той беше останал без отбор след дълго възстановяване от скъсани връзки на коляното. Таз травма получи малко след като обяви напускането си на Барселона.