От ръководството на Манчестър Юнайтед побързаха да отговорят на Реал Мадрид относно неосъществения трансфер на вратаря Давид де Хеа в испанския клуб. 

От Реал обвиниха ръководството на Юнайтед за провала на трансфера. 

"От Реал Мадрид отправиха първо конкретно предложение за закупуване на Давид. Сделката бе договорена между клубовете, като включваше и вратаря Кейлор Навас, който трябваше да дойде на "Олд Трафорд" като сделките са зависими една от друга. Манчестър Юнайтед изпрати документите за двамата в 20:42 часа. От Реал върнаха документите на Давид без подпис в 22:32 часа. В 22:40 часа минути преди края на трансферния прозорец имаше големи промени в документацията, които подложиха сделката на риск", се казва в съобщението на английския клуб.

Реал обвини Юнайтед за провала на трансфера на Де Хеа

"В 22:55 часа пристигнаха документите за прекратяване на договора на Давид и трансфер в Реал и в същия момент документите на Навас не бяха върнати от Реал Мадрид. 
Сделката не се случи поради това, че Реал Мадрид не изпрати документите навреме и в испанската лига и във ФИФА", се казва още в изявлението на Манчестър Юнайтед.

Всички сделки в последните часове на трансферния пазар