Звездата на Манчестър Юнайтед Анхел ди Мария е все по-близо до трансфер в Пари Сен Жермен. Според "Би Би Си", аржентинецът ще пътува още днес следобед към Катар, за да се срещне с босовете на френския клуб. 

Вероятно там ще обсъди последните детайли около личните си условия. Веднага след това ще отпътува към Париж и ще мине медицинските прегледи преди да бъде окомплектована сделката. 

Всичко това се очаква да се случи в следващите 24 часа. По всичко личи, че двата клуба вече са се разбрали за цената му, като "червените дяволи" искаха за подписа му 46 млн. паунда и изглежда от ПСЖ са се навили да платят тези пари. 

Манчестър Юнайтед взе Ди Мария миналото лято от Реал Мадрид за 59.7 млн. паунда. Аржентинецът обаче не можа да се докаже по време на кампанията си на "Олд Трафорд" и беше поставен в трансферната листа. 

Футболистът не попадна в плановете на мениджъра Луис ван Гаал за предсезонното турне на "червените дяволи" отвъд Океана, но официалната причина е, че получи повече време за почивка заради участието си на Копа Америка през лятото.