Златан Ибрахимович за първи път коментира евентуалното си преминаване в Манчестър Юнайтед при сигурния нов мениджър на "червените дяволи" Жозе Моуриньо.

Ибра вече е с националния отбор на Швеция и даде пресконференция от лагера на тима като основната тема логично бе бъдещето му. 

Голаджията е свободен агент и логично е обект на интерес от редица големи клубове като Юнайтед се счита за фаворит за подписа му. Ибра обаче отказа да отговори конкретно, въпреки че призна, че би работил отново с Моуриньо.

"Не съм чел вестниците днес, така че не знам с кой ме свързвате. Ако ме питате, нищо не се случва. Единственият ми фокус е Европейското", заяви шведът. "Има интерес от всяка държава. Англия, Италия, други държави. Има конкретни оферти, много алтернативи."

"За мен не е важно да бъде решено преди Европейското. Радвам се на това, което пишете. Забавно е."

Относно възможността да работи отново със Специалния, Златан отговори: "Жозе Моуриньо е човекът, който да върне Юнайтед отново на върха. Имах фантастичен период, в който работихме заедно (в Интер). Не знам дали отново ще работим заедно."

"Не давам гаранции. Мога да ви кажа, че има конкретни оферти от Премиършип. Липсва ми да работя с Моуриньо всеки ден, откакто напуснах Интер. Но не сме говорили в последните няколко седмици", допълни Ибра.