Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо демонстрира чувство за хумор преди утрешното дерби с Манчестър Юнайтед, като заяви, че няма да щади новата звезда на „червените дяволи“. Португалецът предупреди бившия си подопечен в Реал Мадрид, че ще го спъне, без да му мигне окото, ако последният си позволи да дриблира близо до Специалния.

Днес наставникът на лондончани взе участие в благотворителен мач, който се игра на „Олд Трафорд“. Там той се отчете с доста хитро единоборство срещу певеца Оли Мурс, като англичанинът дори не разбра какво точно е станало.

Тъкмо поради тази причина Моуриньо заяви, че няма да се поколебае да го повтори и срещу Ди Мария утре.

„Когато се опитваш да печелиш шампионата, всеки двубой носи три точки, но „Олд Трафорд“ е място, на което да се насладиш“, каза Моу. „Дойдох тук за този мач и се радвам за което. Стадионът беше пълен и всички участници усетиха атмосферата, при все че това беше само благотворителен двубой.“

„Видяхте ли единоборството, което направих? Дали бих го повторил в неделя? Да, бих. Така или иначе реферът ще бъде същият (Фил Дауд – б.р.). Ако видя Ди Мария да дриблира, бум!“, завърши Специалния.