Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал все още не е подложен на открита и ожесточена критика от английските медии, но вече се чуват гласове срещу него. И те идват от легендарни бивши фигури на "червените дяволи". 

След поредния слаб резултат на тима, който едва се докопа до равенство срещу Уест Бромич, глас на недоволство срещу него надигна бившият десен защитник на клуба Гари Невил, който сега се изживява като анализатор. 

"Луис ван Гаал искаше три месеца гратисен период при идването си на "Олд Трафорд". Е, получи ги, но трябва да признаем, че към този момент Юнайтед не изглежда способен да спечели титлата."

"От началото на кампанията той трябваше да е спечелил поне 16-17 точки, а сега на всичко отгоре, на тима му предстоят доста тежки мачове с качествени опоненти. Мисля, че той не очакваше да му е толкова тежко, но изглежда е така", сподели Невил. 

Въпреки гласа на недоволство от легендарната бивша фигура на "червените дяволи", мениджърът не губи увереност в шансовете на тима си за спечелване на титлата. При това, той сподели това веднага след слабия резултат на "Дъ Хоуторнс". 

"Трудно е да кажа, че ще настигнем Челси на върха, но не е невъзможно. Но аз затова мога да си позволя да съм арогантен, защото много пъти съм успявал да наваксам такова изоставане", сподели Ван Гаал.