Доста интересен трансфер може да направи мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал. В сметките му за лятната селекция попада халфът на Рома Кевин Строотман, пише вестник "Дейли Стар". 

В това не би имало нищо учудващо, особено като се има предвид фактът, че специалистът работи заедно с полузащитника в националния отбор на Холандия. Но здравословното състояние на Строотман е доста притеснително. 

Холандецът е с тежка контузия в коляното, която съсипа сезона му за "вълците". Наскоро дори лекарят на италианския гранд обяви, че има сериозна опасност футболистът да прекрати кариерата си. 

Но това явно не притеснява Ван Гаал. Все пак, ако се окаже наистина, че не може да ползва Строотман, той има два други резервни варианта. Това са Вилиян Карвальо от Спортинг Лисабон и Пол Погба. 

Французинът е прекалено скъп и едва ли ще има сделка за него. Така вариант остава единствено бразилецът от състава на "лъвовете". Там сделката ще се улесни и от факта, че Луиш Нани е преотстъпен на "Жозе Алваладе" до края на сезона и може да премине за постоянно в Спортинг впоследствие.