Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал изрази недоволството си от поведението на Уест Бромич при днешното поражение на неговия тим с 0:1 у дома.

„Червените дяволи“ инкасираха трета поредна загуба в първенството и вече имат преднина само от 4 точки пред петия Ливърпул при оставащи 3 кръга до края. Удар с рикошет на Крис Брънт беше достатъчен за „дроздовете“ да ударят лошо своите домакини, което принуди холандският наставник да потърси сметка на играчите си за пропуснатите положения.

„Знаехме, че те ще паркират автобуса. Трябва да се справяме с такива ситуации. Мисля, че през първото полувреме не създадохме достатъчно положения, но като цяло имахме такива“, отчете Ван Гаал.

„През второто полувреме имахме предостатъчно възможности. Трябва да ги завършваме. Това е трети пореден загубен мач, в който не можем да вкаравем. Нужно е да се погрижим за това. Трудно ни е. Атакуваш цял мач и не вкарваш – доста е разочароващо.“

„В защита Уест Бромич игра фантастично, разполагаха и с невероятен вратар. Завършващите ни удари не бяха достатъчно добри. Може да кажете много неща сега, но аз видях отбор, който се бореше до края. Който атакува в течение на 90 минути. Един пряк свободен удар беше достатъчен, за да загубим“, допълни треньорът на Юнайтед.