Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал вярва сляпо, че няма да бъде уволнен. Това си личи от последното му изказване, в което за пореден път беше попитан притеснява ли се от слуховете за бъдещето му и смяната с Жозе Моуриньо след края на сезона. 

Холандецът е категоричен, че всичко това са само медийни измислици и въпреки ежедневните информации, че Специалния едва ли не е подписал и вече реди селекцията за новия сезон, Ван Гаал смята, че около него се създава нарочно напрегната атмосфера. 

"Медиите си измислихте всичко! Това са напълно изфабрикувани истории за мен. Няма какво да отговарям на въпросите ви за измислените глупости по мой адрес. Такава е и политиката на клуба, така че ще се съобразя с нея."

"За бъдещето ми не трябва да питате мен, а борда на директорите. Аз имам договор за три години с този клуб, какво очаквате да ви отговоря друго, освен че си измисляте истории? Аз съм спокоен", сподели Ван Гаал. 

А какво мисли Моуриньо по въпроса?

Холандецът излезе пред медиите в навечерието на мача на "червените дяволи" със Съндърланд. След стабилизирането на играта на тима напоследък, той скъси разликата от четвъртото място, а дори и шампионската титла не изглежда на толкова недостижимо разстояние. 

"Не ме интересува какво правят конкурентите, аз искам да печелим мачовете си. Ако го правим, ще изпълним целите си. Затова бях много ядосан от изпуснатите точки срещу Челси. Наясно съм, че противниците ни ще губят точки, затова ние трябва да вземем всичко. Но и това не е достатъчно, искам да сме постоянни в изявите си", сподели още Ван Гаал. 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS