Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал крещял като обезумял на играчите си след загубата им от Лестър по-рано днес. "Червените дяволи" водеха с 3:1 до средата на втората част, но допуснаха обрат до 3:5. 

След края на двубоя холандецът заяви пред камерите, че просто няма обяснение за този развой на мача. А още по време на двубоя той изглеждаше объркан и ядосан, но поне пред медиите успя да сдържи емоциите си. 

Не така е било веднага след двубоя. Един от журналистите, отразили мача, минал пред съблекалнята на Юнайтед и твърди, че Ван Гаал крещял като обезумял и се карал на всички в тима. Критиките му не подминали никого. 

"Минах покрай съблекалнята им и... Нека го кажа така: радвам се, че не бях на мястото на играчите на Манчестър Юнайтед. Чуваха се крясъци и общо взето беше доста шумно", написа в Туитър журналистът от Sky Sports Иймън Холмс. 

Следващата възможност за реванш на играчите на Юнайтед към треньора и феновете им ще е следващия уикенд, когато ще играят на "Олд Трафорд" с Уест Хем.