Доста натоварено лято ще има мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал. Той ще седне заедно с ръководството на "червените дяволи", за да обсъди бъдещето в клуба на цели десетима от играчите си. 

Според вестник "Дейли Телеграф", някои от набелязаните за разговори са на път към изхода на "Олд Трафорд", докато други ще бъдат възнаградени с удължаване на настоящите си контракти. 

На разговори ще седнат Радамел Фалкао, Робин ван Перси, Рафаел да Силва, Давид де Хеа, Джони Евънс, Майкъл Карик, Том Клевърли, Хавиер Ернандес, Фил Джоунс и Ашли Йънг. Някои от тях вероятно ще си тръгнат. 

Почти ясна е съдбата на взетите и дадените под наем играчи - Фалкао, Клевърли и Ернандес. И тримата със сигурност няма да останат на "Олд Трафорд", пише вестникът. Има огромна вероятност в трансферната листа да бъде поставен и Ван Перси. 

Холандецът навършва 32 години преди началото на новия сезон и с оглед на слабата му форма и зачестяващите контузии, клубът ще се опита да вземе някакви пари за него. Още повече, че договорът му е до края на юни 2016 г. 

Рафаел също ще бъде поставен в трансферната листа, а с Де Хеа се очакват тежки разговори за продължаване на контракта. Очаквана е раздяла и с Евънс, който е трагичен през този сезон. Останалите - Карик, Йънг и Джоунс ще получат предложение за удължаван на договорите.