Четвъртодивизионният Кеймбридж Юнайтед е в очакване на сериозните приходи, които ще влязат в касата на клуба от мача с Манчестър Юнайтед. Двата отбора завършиха 0:0 в първата среща от четвъртия кръг на турнира за Купата на Англия, а преиграването предстои на "Олд Трафорд".

Част от парите ще отидат за обновяване на клубния стадион и по-специално на сервизните помещения и тоалетните. Кеймбридж Юнайтед има доста сериозна история, но след пропадане в Конференциите, през миналата година се завърна в Лига 2. Клубът очаква да получи около 1 милион паунда от приходите от билети, които в тези кръгове се поделят, както и от телевизионни права. Мачът е на 4-и февруари.

"Аби Стейдиъм" приема мачовете на Кеймбридж Юнайтед от 1932-а година, а президентът Дейв Доджет се опасява, че от доста време не е и обновяван. "Надявам се, че ще направим един добър ремонт на стадиона, ще имаме и нормални тоалетни. Някои от тоалетните и баровете за напитки приличат на съоръжения от болница", заяви Доджет пред вестник "Сънди Мирър"./БТА