Рекордната покупка на Манчестър Юнайтед Анхел ди Мария може да пропусне следващия изключително важен мач на тима си. Той е под сериозна въпросителна за битката с Челси през уикенда, пише вестник "Дейли Мейл". 

Аржентинецът напусна терена по време на мача с Уест Бромич снощи, като след това слабините му бяха наложени с лед. Лекарите все още мълчат за състоянието му, като се очаква да му се направят още прегледи. 

Ако има разтежение, което е доста вероятно, Ди Мария със сигурност ще пропусне битката с лидера в класирането. Мачът е на "Олд Трафорд" в неделя вечерта и е изключително важен за амбициите на домакините в него. 

Откакто дойде от Реал Мадрид през лятото, аржентинецът е в страхотна форма. И снощи срещу "дроздовете" той блесна с асистенция за първия гол на тима, но впоследствие му се наложи да догледа срещата от съблекалнята. 

Очаква се да има окончателна яснота за състоянието му най-късно в сряда. Надеждите на мениджъра Луис ван Гаал са да може да го ползва за изключително важния мач с Челси в неделя.