Легендарният бивш мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън ще издаде обновен вариант на биографичната си книга за престоя му на "Олд Трафорд". В новото издание той ще пише за престоя си след сдаването на поста начело на "червените дяволи". 

Очаква се шотландецът да разкрие какво мисли за наследника си Дейвид Мойс, който изкара само десет месеца на поста. Обновеното издание се очаква на пазара през октомври.

"Сър Алекс Фъргюсън ще включи подробности за лекциите си в "Harvard Business School", нощта на Оскарите, разходката му с яхта, при която не е бил разпознат от никого, както и ще сподели размислите си за наследника му в тима Дейвид Мойс и други неща, случили се след напускането му", обявиха "червените дяволи". 

В Англия се чудят дали в мемоарите на Фърги ще се спомене нещо и за сегашния мениджър на Юнайтед Луис ван Гаал. Самият холандец обяви, че не се притеснява от легендарния си предшественик. 

Той дори предложи двамата да седнат и да си поговорят за отбора на чаша вино, но засега няма отклик на тази негова покана.