Един от младите нападатели на Манчестър Юнайтед прави фурор с различните формации на тима и в Англия започнаха да го сравняват с легендарните бивши играчи на клуба. Уил Кийн реализира пет гола в мача на между резервните отбори на "червените дяволи" и Норич и това веднага породи съпоставките. 

Единствената разлика е, че 23-годишният футболист не се е разписвал в мач на първия отбор. А единствените играчи, които в годините на Висшата лига са го правили, са Димитър Бербатов и Анди Коул. 

Българинът наниза пет попадения в мрежата на Блекбърн на 27 ноември 2010 г., а англичанинът прониза пет пъти Ипсуич на 4 март 1995 г. И други са го правили, но в двубои на резервите или различните младежки формации. 

Но сравненията между Кийн и звездите като Коул и Бербатов са, защото той вече за шести път реализира минимум хеттрик за различните формации на Юнайтед и затова му предвещават бъдеще като на някой от двамата легендарни нападатели. 

Иначе само от началото на годината Уил Кийн вкарва три или повече гола в мач. Предишният път беше срещу Рединг, в мач на младежкия тим. Затова на Острова очакват да започне да получава все по-често повиквателни и за първия отбор на "червените дяволи".