Анхел ди Мария се превърна в рекордната покупка в английския футбол през изминалото лято, когато се присъедини от Реал Мадрид към Манчестър Юнайтед. За него бяха платени 60 млн. паунда и се очакваха едва ли не чудеса. 

Снощи аржентинецът се появи на терена на мача с четвъртодивизионния Кембридж Юнайтед в мач от четвъртия кръг за ФА Къп, но не се запомни с нищо. И затова беше хванат на подбив от феновете на домакините. 

Те му пееха рефрена "Каква загуба на пари" всеки път, когато Ди Мария се докоснеше до топката. Това донякъде смути играта на звездата на "червените дяволи" и той не помогна с нищо за тима си. Мачът завърши 0:0. 

В Англия изчислиха, че целият състав на Кембридж Юнайтед, заедно със стадиона дори, не струва колкото аржентинеца. А въпреки това, никой от играчите на домакините не искаше да си размени фланелката с него след края на двубоя. 

Но тук причината вече е по-прозаична. Преди началото на срещата ръководството на домакините е предупредило футболистите си, че всеки който си размени екипа с играч на Юнайтед, ще плати цената ѝ. Тя струва по 40 паунда, така че всеки от състава на Кембридж е предпочел да си ги спести.