Не за първи път през този сезон Жозе Моуриньо напуска стадиона с огорчение, след като е видял надмощието на Манчестър Юнайтед през по-голямата част от срещата, но накрая и пропуснатата победа.

"Когато имате футболист, който е висок два метра, нормално е да го пуснеш и да играе пред защитата. Също така той отказа да отговори защо е Юнайтед имам вече шест мача без победа: Това беше пореден мач с много добро представяне. Не взехме обаче резултатът, който заслужавахме. Когато играеш добре, но резултатите не идват, няма какво повече да свършиш.“

"Но вие журналистите сте в правото си да взимате решения. Когато моите отбори играят прагматичен футбол и печелим мачовете си, вие казвате, че не е правилно и не е красиво. А когато играят много, много, много добър футбол, ме питате защо няма резултати. В този момент във Висшата лига има отбори, които имат резултати, но се защитават с 11 играча и чакат само празни пространства, за да правят контраатаки. А вие ги наричате феноменални и прекрасни. Така че вие си вземате решенията какво да пишете', обвини за пореден път журналистите португалският специалист.