Прекрасният сън за феновете на Манчестър Юнайтед под ръководството на любимеца им от едно време Оле Гунар Солскяер продължава и няма изгледи да свърши. "Червените дяволи" записаха 10-и успех от 11 мача под ръководството на Убиеца с бебешко лице. 

Пред мощта на машината, водена от норвежеца, глава преклони борещият се за оцеляване Фулъм, при това на своя "Крейвън Котидж". Наказателната акция на гостите приключи при 3:0 и ренесансът им продължава с пълна сила, вкарвайки ги за първи път в Топ 4 от началото на сезона, макар и преди мача на Челси с шампиона Манчестър Сити. 

За пореден път Пол Погба игра като отвързан и се отличи с две попадения - първото и третото, което беше от дузпа. Между неговите точни изпълнения се разписа и другият френски магьосник в тима Антони Марсиал и затвърди също възходящата си форма. 

Мачът започна силно за лондончани и можеше да има съвсем друг развой, ако те си бяха вкарали положенията в началото. Още във 2-та минута Лусиано Вието не можа да уцели вратата от изгодна позиция, а две минути след това и Александър Митрович от добра ситуация прати топката на сантиметри встрани от лявата греда. 

И тогава дойде първият гол в полза на Юнайтед. В 14-та минута Антони Марсиал пусна страхотен пас за Пол Погба, който нахлу отляво на наказателното поле. И французинът реши изненадващо да бие в близкия ъгъл, пазен уж добре от вратаря Серхио Рико. Но топката мина в малкото пространство между стража и гредата и се оплете в мрежата за 1:0. 

Това беше първият точен удар на гостите в мача. А с втория си те на практика решиха всичко. При положение, че беше изминала едва само първата половина от първото полувреме. В 23-та минута Антони Марсиал направи 2:0. 

Французинът получи топката от Фил Джоунс още в собствената си половина и направи феноменален рейд, оставил безпомощна защитата на съперника. И последва неспасяем за Серхио Рико удар, с който преднината на тима му набъбна на два чисти гола. 

Това позволи на Юнайтед да понамали оборотите, да задържи инициативата и да секне устрема на съперника към собствената му врата. А класиката беше близо още в 40-та минута, когато Фил Джоунс се озова на стрелкова позиция, но прати топката малко над вратата. Така почивката дойде при 2:0 за гостите. 

След подновяването на играта руслото продължи да е такова, каквото беше по вкуса на "червените дяволи" и те диктуваха всичко случващо се на терена. Головите положения не бяха толкова много, темпото беше добро, но точните удари липсваха. 

И така се стигна до 65-та минута, когато Максим льо Маршан фаулира Хуан Мата в наказателното поле и реферът показа бялата точка. От нея Пол Погба беше безпощаден и направи резултата 3:0, с което окончателно сложи точка на спора. 

Въпреки убитата интрига, имаше още интересни положения до края на мача. Александър Митрович изпусна най-чистата ситуация за Фулъм в 73-та минута, когато от изгодна позиция не успя да преодолее Давид де Хеа и не успя да стигне до почетно попадение за тима си. 

Малко след това Алексис Санчес излезе сам срещу Серхио Рико, но подходи несериозно и би в тялото на вратаря. Последният голям шанс в мача беше за Фулъм в 77-та минута, но и Райън Бейл не успя да нацели вратата и всичко приключи. 

Така Манчестър Юнайтед временно излезе на четвъртата позиция с 51 точки и продължава да се катери в класирането и със сигурност ръководството се ядосва, че не уволни по-рано Жозе Моуриньо и да назначи Солскяер. Фулъм пък е предпоследен със 17 точки и го чака тежка битка за оцеляване.