Отборите на Манчестър Сити, Челси и Манчестър Юнайтед продължават без загуба след три кръга в английската Висша лига.

Шест тима пък все още нямат победа – Саутхемптън, Съндърланд, Кристъл Палас, Уотфорд, Борнемут и Стоук Сити, но в Англия нама състав, който да не е взел точки от трите си изиграни мача до момента.

Съставът воден от Пеп Гуардиола се наложи нас Уест Хем с 3:1, като на два пъти за „гражданите“ се разписа Рахийм Стърлинг.

В следващия кръг пък предстои дербито на Манчестър като Юнайтед е домакин на Сити на 10-и септември.

Челси се справи безпроблемно с Бърнтли с 3:0, а Еден Азар отново се разписа за „сините“ от Лондон, които са втори в класирането с еднакъв актив със Сити и Юнайтед.

Манчестър Юнайтед разплака Хъл Сити с късен гол на Маркъс Рашфорд в продължението. Рашфорд реализира във втората минута на добавеното време при гостуването на „червените дяволи“.

Юнайтед обаче загуби за дълго Маруан Фелайни, който е с контузия в гърба.

Ливърпул и Тотнъм разделиха по точка след 1:1 в друг двубой от 3-я кръг на Висшата лига, а шампионът Лестър надви Суонси с 2:1 с попадения на Джейми Варди и Уес Морган. "Мърсисайдци" ще посрещнат Лестър в следващия си мач на 10-и септември.

С успех се поздрави и Евертън, който е чевърти във временното класиране със 7 точки.

Един от съперниците на българския Лудогорец в група А на Шампионската лига Арсенал пък победи като гост Уотфорд с 3:1. За „топчиите“ това бе първи успех от началото на сезона в Англия.