Нападателят на Манчестър Юнайтед Радамел Фалкао иска да получи шанс да се докаже в клуба до края на сезона. Според вестник "Дейли Стар" колумбиецът е отишъл специално при мениджъра Луис ван Гаал да го моли за титулярно място. 

Искането на тарана е било да получи достатъчно игрови минути до края на сезона, за да покаже, че има място при "червените дяволи" и следващия сезон. Той е под наем на "Олд Трафорд" от Монако до 30 юни. 

В последно време Ван Гаал не го пуска въобще и дори го унижи, пращайки го в дублиращия отбор. Но Фалкао преодоля това и в мачовете на националния отбор на родината си вкара три гола и показа, че не е забравил да бележи. 

"И преди съм казвал - искам повече време и повече, за да се докажа. Сега с националния отбор използвах шанса си, искам да го сторя и в Юнайтед", сподели нападателят пред медиите в родината си. 

Той има още осем мача до края на сезона в Англия, в които да покаже на Луис ван Гаал, че заслужава мястото си в тима му и занапред. Ако все пак бъде купен, Фалкао ще струва 60 млн. евро.