Мениджърът на Манчестър Юнайтед ще изчака до последно резултатите от тестовете на аржентинското крило Анхел ди Мария, за да се разбере дали има шансове да играе в неделното гостуване на отбора на Тотнъм в последния кръг за календарната година, обяви самият Луис ван Гаал.

Ди Мария получи травма в таза на тренировката преди срещата с Нюкасъл, а очакванията бяха той да се възстанови за срещата, но това не стана. Рекордната покупка на Юнайтед тъкмо се завърна от друга травма - разтежение от вътрешната страна на бедрото и изигра една среща - с Астън Вила миналата седмица.

"На последната тренировка Ди Мария стъпи накриво и при единоборство падна на земята. Наистина е доста странно да се получи такава травма, но това са фактите и ние ще трябва да изчакаме пълния анализ", каза още холандският мениджър.

Но другите контузени се връщат в строя и това е добра новина за него, но пък възстановени от травмите, двама се разболяха. Става дума за белгийците Аднан Янузай и Маруан Фелайни. Маркос Рохо и Дали Бинд обаче ще могат да играят.

"Янузай и Фелайни са болни. Имат някакъв вирус, вероятно белгийски вирус и няма да играят срещу Тотнъм", пошегува се Ван Гаал./БТА